Thursday, June 30, 2011

1st Salary!

Alhamdulillah~ Setelah lama aku mengharungi saat2 yang sukar (chewah~~~) akhirnya membuahkan hasil juga. Genap sebulan aku kerja kat KL. Walaupun aku belum dapat merasa lagi duit gaji pasal kena tunggu 3 hari sebab company bagi cek, aku dah rasa hepy sangat! ^_^

Cuba korang tengok tarikh kat cek tu, 27 Jun!! Tapi suruh aku amik cek 30 Jun! Pe Cite?? Baik bagi aku awal2 kan senang~~ Ape pon tak boleh! -,-"

Lepas ni takde la aku sesak sangat.. Hehe! Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat family aku, kwn2 aku yang byk bg sokongan kat aku. Mak ayah yang paham keadaan aku, Boy (kwn baik aku) yang banyak tolong aku dari segi kewangan, dan semua kawan2 yang bagi semangat kat aku. Thanks guys!






p/s: Kepada budak2 Team Market, jom aku belanja makan! Hehe! Tapi kena tunggu duit masuk akaun aku la~ Hehe!

8 comments :

XieRza said...

pkck elm0, jgn lupa bhgian sy.hehehe..

Zoul Yahya said...

Haha! bhg ape plak ni~ :P

XieRza said...

belanja makan (o_0)

Zoul Yahya said...

hehe! camne nk blanje? kan jauh 2..

XieRza said...

huhu..klu dekat pn blum tentu dpt kn.. =p

Rafiqa Rizqin said...
This comment has been removed by the author.
Zoul Yahya said...

erkk!! how do u know i hav a blog?? =,=

Rafiqa Rizqin said...

one click, and then u will get all the information..
=D

Rakan2ku