Saturday, June 18, 2011

Wayang Free Anjuran Microsoft~

Mood: Letih + hepy~ ^_^



Assalamualaikum~

FYI, aku baru je tengok wayang free tadi. Anjuran Microsoft! Hehe! Thanks la kat Helmi ngan Zameer pasal ajak aku tengok wayang sekali~ Tak lupa juga kat Microsoft. Mekaseh la yer~ Kitorang tengok movie X-Men : First Class.. Walaupun movie ni dah berminggu2 kat wayang, tapi aku belum tengok lagi~ (Nampak sangat aku dah lama tak tengok wayang~ -,-") Memang rezeki aku la nih! Hehehe!! Bukan aje ade movie free, tapi ade makan free lagi! Fuh~ kenyang perut aku! Kitorang kena redeem tiket pukul 6.30 petang tapi movie start pukul 9 malam! WTH!?? Lame gile kena tunggu! Nasib baik diorang ade sediakan makan2 sekali~ Hmm..


sory~ gambar blur sket.. amik pakai henpon je~ -,-

Lepas tengok wayang, aku ajak Nurul Huda lepak minum..Dalam pukul 11 lebih camtu la~ Ehem! Lama tak jumpa adik si Helmi ni haa~ hehe!! Nanti kalau ade masa, aku cerita pasal cik adik manis ni ye~ ahaks! Memang pack jadual aku hari nih. Keluar rumah pukul 7.30 pagi, balik pukul 1.30 pagi! Haish! Nasib baik mak aku dah tido, kalau tak, memang merah la telinga aku kena bebel ngan mak aku~ Isk!

2 comments :

Anonymous said...

nieyh bkn blur nieyh xnmpak lngsung...

Zoul Yahya said...

err.. hihi!

Rakan2ku