Wednesday, June 01, 2011

New Chapter In My Life!

Mood: Nervous + Passion = (~_~)"

Eeeee... tak tau la camne esok! Esok aku akan lapor diri utk keje baru.. Hope everythings gonna be okey! Esok aku plan nak gerak pagi2, biar sampai awal pon takpe, aku nak budget masa dulu nih! Kalau sampai lambat nanti, ape pulak diorang pikir?? Hmm..

Lepas ni aku kena start cakap omputeh la! Semua bos kat situ omputeh~ Adeh! Makin tergeliat la lidah aku nih! Aku terror sket bab support IT nih, tapi aku failed time communication! Korang ade cara tak camne nak bagi cakap omputeh dengan lancar? Aku bukan tak paham bahasa omputeh tapi lidah aku ni liat bebenor!! Cakap melayu pon dah berbelit! Ape lagi cakap omputeh?? Takpe2~ aku kan gempak! Takde hal la! Haha!!

Tomorrow I'm gonna start new chapter in my life! (Pergh~ tengok! aku dah start cakap omputeh! Haha!) I really hope tomorrow gonna be fine~ InsyaAllah~ Start a new challenge! Thats my mission!





p/s: jangan tekezut la bile blog aku ni bahasa omputeh tak lame lagi! Haha!

6 comments :

Anonymous said...

guwd luck :D

CintaZulaikha said...

selamat berjayo....

XieRza said...

apa kes buh pic gaban2 ni..
buh pic elm0....
bukan elmo pic kamu la....
pic elm0 kaler merah tu...
huahuahua...

Zoul Yahya said...

Zulaikha: Thanks~ :)
Fiera: Ceh! Pic ni la nmpk lg semangat~ Haha!

jihanaloy@yahoo.com said...

kamen rider....decade...haishin...

XieRza said...

buh pic elmo kaler merah tu..
semangat juga tau...
sbb sama cam nama kamo0..hehehe...

Rakan2ku