Thursday, April 28, 2011

Pizza Time!

Tengah hari tadi tak tau nak makan ape.. Pastu terdengar plak kak Jiha dengan kak Fiza nak makan pizza, hmm.. ape ade hal, bedal je la! "Kak, saya nak ikut!". Mentang-mentang la baru dapat gaji~ haha! Kitorang makan kat SACC Mall, penuh jugak la~ Didi pon join sekali..

Weh! kat Pizza Hut memang ade remote nak panggil waiter ekh? Sumpah aku tak tau! Biasenye aku makan Pizza Hut kat Jusco Bukit Raja, tapi tak ade pon remote camtu! Pergh~ Ketinggalan zaman jugak aku nih! =_="

Lame jugak aku tunggu pizza sampai, aku asyik nak tekan je remote tu, tapi asyik kena marah je dengan "makcik2" nih! adeh~ pastu marah aku pulak pasal bayar mahal! (tekan2 remote tu pon kena charge jgk ke??)





Ni la "makcik2" kat department aku~ Haha!

Didi pun nak join sekali~ Hehe!


.............(-_-)"

Pergh!! Licin~ Kenyang beb!




1 comment :

noorae said...

pizzzaaa...zzzzzzzz (mood jeles) haha =P

Rakan2ku