Friday, April 15, 2011

AWAK NAK KENAL SAYA?

hello my fren~ rasanye aku tak penah lagi introduce diri aku kan? Haha! aku baru lagi dalam dunia blogging nih~ "AWAK NAK KENAL SAYA?" haha! aku sendiri pon takleh tahan tgk tajuk entry nih! Tp layan je la~

Test! test! okeh, tajuk entry da masuk.. (dah 2 kali aku ulang~) Name aku Mohd Zulkifli bin Yahya. Chewah, name penuh 2! Biasanye kwn2 aku panggil aku zul or jay/jerry (yg ni sorang due je yg panggil camni..) or elmo (yang ni fiera xiera yang panggil~haha!), family aku ngan jiran2 panggil aku angah je..tp ade 1 name yg aku takot giler nak dgr~ "Azol!" aku pon tak tau camne name ni blh melekat kat aku. Biasanya mak ayah aku je panggil..n nak tau time bile mak ayah aku panggil Azol? time diorang tgh marah! haha! Sbab 2 la aku takot. Kalo adik bradik aku yang panggil name camtu, alamatnye kena kaki la diorg! (mintak2 la adik bradik aku x baca post nih! :P)

tadaa~ this is me!

yg ni la kwn aku..chan (kiri) n boy (kanan)..
err..maafkan la atas perbuatan diorang~ ahaks!

Pergh! Nak bgtau name pon dah panjang gile! Aku ni pendiam sbnarnye, jgn salah paham~ hehe! Umo aku doploh lime thn. Aku ade sorang abg n 3 org adik (2 pmpuan + 1 laki). Still single availabe (Perlu ke aku mention benda nih? :P) Aku keje di Nationwide Express kat Shah Alam. Tp harus diingatkan yg keje aku bkn hantar2 barang! Aku keje sbg ICT Support kat sinun. Seronok keje kat sini, byk kawan yg aku dapat.. Setiap negeri ade woo~

ni la keje aku kat opis.. bukak mudah.my~ ahaks! kantoi~

Aku asal KL tp skrg aku menetap kat Meru, Klang (Umah family beb, jimat sket~ heh!) lgpon aku keje kat Shah Alam, so xde la jauh sgt aku nk ulang alik gi keje. Nasib baik la aku ade kwn baik kat sini, name die boy ngan shin chan~ Diorang ni kawan aku time study kat kolej dulu, kebetulan plak diorang dok kat Meru. Hehe! Hobi? Aku suke membaca, menulis, amik gambar, blogging (hobi baru~:P), ber-fesbuk, jalan2, kemas umah, surf tenet, tido, makan n tgk wayang. Aku pon x tau camne aku blh berkecimpung (pergh!) dlm dunie blogging nih. Ramai jugak kwn2 aku ade blog, aku pon dah lame nk wat blog, tp x tau nk letak ape dlm blog 2..haha! Memandangkn aku dah ade DSLR, aku rasa cukup la utk aku sumbat segala aktiviti aku dalam blog nih.

zzzZZZzzZZzz~~~



tu je la, nak tido la~ mak aku pon dah jerit suruh tutop lampu. Rase2 nk kenal aku, blh la visit blog ni slalu atau  add kat fesbuk aku. ape die? nk nmbr fon?? err..hehe!

oke, dengan ini aku amik kesempatan nak ucapkan SELAMAT MALAM!!





p/s: basuh kaki sblm tido! :P

5 comments :

Anonymous said...

abg ni umo berape ?
hahah :D

Zoul Yahya said...

button keyboard da rosak arr..xleh nk tekan~hahaha!

XieRza FieRa said...

eh, dia menti0n nama kte la..
mula2 kenal ngn nama elm0.
tu sbb lekat smpi skng.
jd x leh slhkn sy la sbb panggil awk elm0.
hehehe..

Zoul Yahya said...

yela~ xde hal la..
hehe!

Anonymous said...

tapi dak TM panggil die Jay Chow..

Rakan2ku