Thursday, September 06, 2012

Iron Man III


Selepas tayangan movie The Avengers yang telah memecah panggung tak lama dulu, takde la lama sangat satu lagi movie yang ter~~awesome akan ditayangkan tak lame lagi (err.. tahun depan actually..) Iron Man III!! woooo!!! i'm over excited.. Even trailer pon belom release lagi, tapi release date untuk movie ni telah diumumkan. Gambar2 Iron Man Suit yang terbaru pon telah tebongkar! Aku tak sabar nak tunggu movie nih pasal aku memang die hard fan Iron Man! Hehe! Rasa macam lama sangat nak tunggu movie nih! Memang lama sangat pon~ tahun depan baru release!



Dengar cerita pengambaran movie ni dibuat di China. So kalau korang peminat setia Iron Man, memang korang tau la sape yang akan dia lawan nanti kan? Movie ni akan ditayangkan pada bulan Mei 2013. Tapi aku tak tau la ni date untuk tayangan serentak atau untuk tayangan kat US je..

Cerita Thor pon akan keluar tahun depan. Haaa... ada satu lagi superhero yang akan dijadikan movie! Ant-Man! Akurasa superhero Ant-Man tak berapa famous sangat kat Malaysia kot.. Tapi kita tunggu je movie ni  keluar, pastu kita serbu panggung wayang ramai2 k.. Tapi korang kena belanja aku tengok wayang la.. Haha!

Kat sini aku selitkan sikit gambar2 Iron Man suit yang latest! Jaga2! Jangan sampai meleleh air liur tu!



 











3 comments :

Anonymous said...

x sabo nk tengok.

Zulkifli Yahya said...

Hehe! Same la kite!

JobSeekers said...

wooo...mmg x sabo ni...tp asal plak design yang ni cmni...aku suke tgk kat dada die tiga segi...hu3

Rakan2ku