Sunday, May 29, 2011

Trip To Temerloh~

Err.. sory la lama gila aku tak update blog nih~ Busy sket la.. Banyak benda nak kena uruskan, dengan persiapan untuk kerja baru lagi, nak hand over kerja lama lagi.. ops! bukan tu yang aku nak cerita sekarang nih! Yang tu aku akan cerita lain kali.. ok2! Story begins now~

Lama jugak aku tak jejakkan kaki kat negeri Pahang! Akhirnya sampai jugak aku kat sini.. Kenapa aku pergi Temerloh? Ada apa kat sana? Haaaa~~ Ada kawan aku a.k.a staff Nationwide kahwin name die Wan Marlini a.k.a Lin.. so aku dengan staff Nationwide yang lain (Semua staff sales dept, aku sorang je yang sesat! Haha!!) pon terjah la ke majlis kahwin dia~ kitorang plan nak berkumpul kat rumah Nick pukul 9, tapi time sampai, dia tak mandi lagi!! WTH!! 1 keje lagi nak menunggu dia siap~ adeh! (-_-)"



Antara mangsa-mangsa akibat kelewatan Nick!

Pukul 10.30: Kitorang sampai kat Genting Sempah untuk sarapan sambil menunggu 2 kereta lagi (Kak Aisha dengan Family Kak Tasha). Si Nick boleh pulak ungkit pasal game M.U malam tadi! Hampeh betul!! At least M.U dapat jugak masuk final rite??

Sempat lagi amik gambar kat tol!

Pukul 12.00 (lebih kurang la~): Sampai jugak kitorang kat umah Lin, nak kata dalam sangat rumah dia, tak la sangat tapi jalan sempit sikit la~ Kitorang sampai je kat sana, terus ada bunyik kompang! Memang tepat pada masanya~ Haha!
err.. cuaca kat Temerloh memang panas ekh!?? (-_-)"


haa~ ni la Lin~ Selamat pengatin baru!! :)



Sempat lagi bergambar dengan pengantin baru~ haha!


Main-main kat pelamin pulak dah~ Habis la roboh pelamin tu!!!


Antara barang hantaran yang sempat aku snap!


Ape lagi! makan dah, tengok pengantin pon dah~ Balik la!! ahaks!





p/s: to Lin, tahniah! semoga berbahagia hingga ke anak cucu! :)

4 comments :

adwafarahin said...

slmt pengantin bru kpd kwn anda!

XieRza said...

elm0...susah juga jadi camera man kan..
muka x dak dlm gambo..muahahhahahaa........

Zoul Yahya said...

adwafarahin: mekaseh~ eh? mcm sy plak yg kawen! haha!!

fiera: xpe la~ dah memang minat.. hehe!

XieRza said...

ye ker???
dh mnt tu mmg la....
ntah2 x nk kaci org len pegang kamera mhl dia kot.
hahahaha....

Rakan2ku