Wednesday, May 04, 2011

I Got Earnings From Nuffnang! ^_^

Mood: excited! ^_^


Hehe! sory la aku excited sket pasal nuffnang nih! Maybe korang dah banayk kali dapat payment, tapi ni la first time aku dapat walaupun belum cukup + sampai ke tangan lagi. Aku rasa dah hampir sebulan aku tengok kat akaun nuffnang aku, earnings aku asyik ada "telur" je a.k.a RM0.00. Rasa macam tertipu pun ade~ isk! Tapi siang tadi aku terkezut sket pasal earnings aku ade perubahan walaupun tersangat sangat sangat sangat sangat sedikit gile. Tapi aku berpuas hati pasal aku yakin yang aku pasti akan dapat lebih lagi lepas ni. Hehe!

Mood berubah: Semangat berkobar-kobar!

Walaupun aku masih lagi tak dapat campaign advertisment lagi, tapi tunggu la satu hari nanti. Aku mesti dapat punya la! Hmm.. agak-agak korang bila la CPC ni nak bertukar jadi CPM ekh?? penat jugak nak menunggu nih! =_="





p/s: jangan nak gelak pasal amount yang ade kat earning aku okey~ btw, thanks atas sokongan korang semua! ^_^

6 comments :

adwafarahin said...

sbg menyokong anda adwa telah menekan laju2 nuffnang anda heheh

kita serupa,relax suda..lame2 dpt gak cashout nnt :)

Zoul Yahya said...

pergh! anda adalah orang yang terpantas meng-comment post sy! Ribuan terima kasih untuk anda dan semua yang menyokong sy~ luv u all! :D

Noorae said...

hoho tahniah2

BudakBosan said...

sy punye 30sen je xbrubah2 pun...uwaaaaaaa

Zoul Yahya said...

Noorae: Hehe! tenkiu~

BudakBosan: Sabar je la~ nanti naik la 2.. hehe!

♥ nana ouh nana ♥ said...

pe tuh nuffnang ?? (lagi terok aku ni xtau hape pon !)

Rakan2ku